Physical characters of barley caryopses and grains of malt.
Autor: | Vratislav PSOTA; Karel VEJRAŽKA |
---|---|
Sprache: | Tschechisch; Englisch |
Veröffentlicht: |
2006 |
Quelle: | Directory of Open Access Journals: DOAJ Articles |
Online Zugang: |
https://kvasnyprumysl.cz/en/artkey/kpr-200605-0002_Fyzikalni_vlastnosti_obilek_jecmene_a_zrn_sladu.php https://doaj.org/toc/0023-5830 https://doaj.org/toc/2570-8619 0023-5830 2570-8619 doi:10.18832/kp2006013 https://doaj.org/article/4cad8e7c38ca490dbf076fde203ba123 https://doi.org/10.18832/kp2006013 https://doaj.org/article/4cad8e7c38ca490dbf076fde203ba123 |
Erfassungsnummer: | ftdoajarticles:oai:doaj.org/article:4cad8e7c38ca490dbf076fde203ba123 |